Aangesloten bij
Aankoopmakelaar in regio Zeist - Utrecht - Amersfoort

Een aankoopmakelaar inschakelen verdient zich terug! Wij hebben inzicht in de waarde en de (on)mogelijkheden van een woning. Hierdoor wordt u behoed voor het doen van een miskoop.

Emotie is vaak de dief van uw portemonnee. Wij hebben die emotie bij uw woning niet. U bespaart geld door een heldere onderhandelingsstrategie, iets dat voor ons dagelijks werk is. Daarnaast hebben wij goede contacten met notarissen, taxateurs en hypothekers en kunnen wij ook op dit gebied heel prijsbewust met u meedenken.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, bieden wij u ook deeldiensten aan tegen een scherp tarief zodat u nooit te veel betaalt!

Bezichtigen
U schakelt de VBO aankoopmakelaar in voor bezichtiging en ontvangt een mondeling verslag met conclusies inclusief een biedadvies.

Onderhandelen
U schakelt de aankoopmakelaar ook in om de onderhandelingen voor u te voeren. Dit kan alleen in combinatie met de deeldienst 'Bezichtigen'.

Afhandelen
U schakelt de aankoopmakelaar in om de koopovereenkomst en de overdracht voor u te regelen. Dit kan alleen in combinatie met de deeldienst 'Bezichtigen'.

Taxatie
U schakelt de taxateur in om een taxatierapport van uw aangekochte woning te maken. In verband met de onafhankelijkheid van de taxateur kan dit niet in combinatie met de overige deeldiensten.


Tarieven aankoomakelaar

Veel aankoopmakelaars hanteren voor aankoopbemiddeling een percentage van de aankoopprijs. Een hogere aankoopprijs leidt dus tot een hoger inkomen voor deze makelaars en dat is niet in het belang van u als koper!
Wij hanteren vaste prijzen, gebaseerd op de tarieven van de Vereniging Eigen Huis. U bent dus verzekerd van een goede dienstverlening voor een scherp vast bedrag.

Starters
Voor starters op de woningmarkt hanteren wij zelfs een speciaal starters tarief voor de aankoopbegeleiding.


Contact

U kunt onderstaand formulier vrijblijvend invullen. Wij zullen dan contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek, of om u van extra informatie te voorzien.


Uw gegevens
Gegevens aan te kopen woning (indien bekend)